Äckligt
Blir så jävla less. Förutom min upplevelse på WKND hör för ett tag sedan så kommer här ett till exempel på hur det han gå till när tjejer befinner sig på nattklubb.

Igår var jag och tre kompisar på Södra Teatern. Vi stod och dansade och redan tidigt på kvällen så kommer det fram en snubbe till min kompis och försöker tafsa. Jag byter plats med henne och han blir märkbart störd av detta och går runt gruppen till henne igen. (Hade jag blivit avvisad så som han blev så hade jag skämts ihjäl och gått därifrån. Men det är väl för att jag är kvinna. Vi ska inte vara för på, helst av allt ska vi bara vara helt passiva.)
I vilket fall så byter då en av de andra kompisarna plats med henne. Han går iväg en bit och ställer sig och stirrar. Vi stirrar argt tillbaka.
Han kommer fram. Igen. Jag berättar för honom att hon inte är intresserad och att vi vill att han slutar och går. Han ba “meh, jag vill ju bara säga hej!” Varpå jag säger att jag inte bryr mig om vad han vill pga min vän är ej det minsta intresserad. “Det vet inte du! Jag vill fråga vad hon heter!” JO JAG VET, FÖR HON SA DET TILL MIG, skriker jag tillbaka. Mina två andra vänner säger också till honom på liknande sätt och vi försöker PUTTA undan människan men HAN STANNAR OCH FORTSÄTTER.
Hans kompis kommer fram och säger något till honom och vi förklarar situationen och ber honom få bort sin vän.

Då går han bort en bit och ställer sig och stirrar, precis som efter varje tillsägelse av oss. Och sen kommer han. Igen.
Och såhär håller det på. Han var framme kanske tio gånger under typ 45 minuter.

Vi säger till honom att det här är sexuella trakasserier och att vi kommer att hämta en vakt. Och jag, pedagogisk som jag är, går extremt nära och säger att “Du ÄCKLAR oss. Gå. Härifrån. Vad är det du inte fattar? Ditt beteende är ÄCKLIGT.”
Och han FUCKING GER SIG INTE.

Så vi hämtade en vakt tillslut. Han tog med sig snubben och sedan såg vi inte honom mer.Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *