Dans i RålisLooking Back Band på Grönan igår var inte riktigt i min smak, alla låtarna var så långsamma! Inte fick jag dansa särskilt mycket heller… Jag hade en “det-är-så-jobbigt-att-bjuda-upp-dag” och då jag äntligen hade bestämt mig för att ta mig i kragen och bjuda upp fick jag “nej” som svar. Jaha, det var ju upplyftande.
Idag var det nationaldagsfirande i strålande solsken i ett fullt Rålambshovsparken och jag var där och dansade för att locka folk till dansskolan jag går på. Typ 25 grader och tyllkjol är INGEN BRA IDÉ! Speciellt inte om man ska dansa också. Och om man ska dansa i en vid kjol så är det ju bra med shorts eller typ cykelbyxor under. Det hade inte jag så det blev ett antal tros-shocker. Det känns ju bra.Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *