#dansaförstinaHar ni gjort en #dansaförstina? Inte? Gör det då!Katrin Zytomierska var ju hos Malou Efter Tio i förra veckan då temat var typ kroppsideal eller något liknande. Katrin pratade om hur alla o-smala människor är oattraktiva, ohälsosamma och lata. Själv tycker jag ju att man väl kan leva ett sunt liv även med några extra kilon? Det viktiga är väl just att man är hälsosam hur man än ser ut? Jag menar, det reageras ju inte på samma sätt om en större människa äter chips som om någon smal gör det, det är liksom mer okej om någon smal är onyttig för att “de är ju ändå smala”.

Men åter till saken, under programmet med Katrin så visades det videor från Stina Wollters instagram när hon dansar i underkläderna. Katrin sa bland annat att “Det här är någonting som folk skrattar åt och hånar. Det här är humor.” Nej, Katrin, det är kroppspositivism. Det är sådana kommentarer som ger dåligt självförtroende. Usch. 

Men! För att stå upp för Stina så har en ny hashtag skapats på instagram: #dansaförstina. Där ska man lägga upp en bild på sig själv när man dansar och tagga nyss nämnda. I skrivande stund finns det 801 inlägg under den taggen! Ett av inläggen är mitt och det kan ni se på min instagram emlan1996, och jag tycker att ni alla ska gå hem och titta på alla videor samt ladda upp eran egna!

Detta är seriöst den bästa internettrenden någonsin!Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *