Provbakning av Hummingbird Bakery-cupcakesIdag har jag passat på att provbaka cupcakes till en beställning, det blev cupcakes med dulce de leche – kondenserad mjölk (som för övrigt är det godaste som finns till allt. Kladdkaka, glass, you name it!)
Receptet var från min The Hummingbird Bakery-bok Söta Dagar som jag fick i julas, men idag var första gången som jag bakade något ur den. Det finns så otroligt många roliga recept i den, allt fån varm-choklad-cupcakes till pumpa-cheescake, eller varför inte äppelbloms-cupcakes? Jag har alltså haft denna underbara bok i min ägo i fyra månader utan att baka något fån den. Stort misstag! Den kommer från och med nu att användas regelbundet, speciellt då dagens cupcakes blev så goooodaaaaaa!

20130428-205643.jpg

20130428-205652.jpg

20130428-205701.jpgKommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *