Scotts är så bra!Vilket dansrus jag befinner mig i sedan igårkväll då Scotts spelade i Hågelbyparken! Scotts är ett av de få dansband som jag verkligen kan säga att jag tycker är väldigt bra. Jag dansade mycket och med många och det var lagom mycket folk så man fick plats att dansa, jag tycker det var konstigt att det inte var fler där med tanke på hur många som var i Hallunda när Scotts var där. Jag dansade min roligaste bugg på länge och min bästa foxtrot någonsin. Den här kvällen var verkligen något jag skulle göra om!
Jag vet att jag skrev det för ett tag sedan, men vilken skillnad set är att dansa foxtrot med gnuss, det blir verkligen en helt ny dans. Nästan alla foxtrot som jag dansade igår var med gnuss och inte en enda gång skallade jag någon, det går bara bättre varje gång! Jag förstår inte att jag inte provade det tidigare, det är så roligt!Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *