Sverige Dansar 2013Då var Sverige Dansar slut för den här gången. Tre dagars danslektioner och danskvällar på Lysingsbadet i Västervik.
Den första dagen var jag bara med på kvällen, då var det Casanovas som spelade. Den kvällen var det inte så fasligt mycket folk där men vad varmt det blev ändå!
Dag nummer två var det lektionsdags, första lektionen blev Tricks & Dips, nästa var Bugg Musikanpassning och sedan gick jag på en Boogie Woogie-nybörjarkurs och sist Tjejstyling.
Den kvällen spelade Sannex och det var extremt mycket folk där! Det blev väldigt mycket dans och eftersom jag troligtvis aldrig kommer träffa vissa som jag dansade med igen passade jag på att bjuda upp samma personer flera gånger samma kväll! Det kändes inte så jobbigt att göra det då jag, som sagt var, nog inte kommer att träffa dem igen.
Den sista dagen var jag på två kurser: Bugg Avancerad och Tricks & Dips och sedan var det dans till Blender, mycket folk och dans då också!
Dessvärre var det en som jag dansade med som efter två bugg sa att han inte orkade dansa mer just då, men att jag skulle säga till lite senare så kunde vi ta foxen då. När jag skulle leta upp honom ett tag senare kunde jag inte hitta honom. Jag får hoppas att han är där nästa år också och då påminna honom om att han faktiskt är skyldig mig en foxtrot!
Alla lärarna som var där var väldigt bra och så trevliga och glada hela tiden! På Musikanpassningen och Tricks & Dips fick man lära sig en massa snygga och roliga nedlägg och lätt akrobatiska steg som jag gärna skulle använda men som jag dock är lite osäker på hur det skulle gå till då det känns som att det ju skulle vara bra om både man själv och den man dansar med vet hur det är man ska göra så man inte slutar i en hög på golvet..!

20130630-133016.jpgKommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *