Trump är olämplig som presidentkandidat och som människaDet senaste om Donald Trump. Har ni hört det?
Det är en gammal inspelning från 2005 som gjordes utan vetskapen att mikrofonen var på. Och alltså, det är det värsta och äckligaste jag har hört. Trump pratar om att han tar dig friheter med kvinnor som han tycker är attraktiva och eftersom han är känd så får han.
Här är ett utdrag från SvD om det.

Det var 2005 som Donald Trump anlände i en buss till en inspelning av såpoperan ”Days of our lives” för att medverka som sig själv. Tv-bolaget ville filma när ”the Donald” anlände och han och journalisten Billy Bush – som idag är programledare på ett av USA:s största morgonprogram, hade redan mikrofoner på sig. Donald Trump berättar om en gift kvinna som han stött på.

– Jag försökte ligga med henne, men jag misslyckades. Hon var gift, säger Trump, som själv gift sig med Melania Trump samma år.
Samtalet blir strax ännu grövre. När en anställd kvinna på tv-bolaget kommer fram till bussen börjar de två männen bedöma hennes utseende och Trump tar en minttablett. Ifall han känner för att kyssa henne.

Redan här känner man ju hur det spårar..! Men det blir alltså värre.

– Jag blir attraherad av vackra kvinnor automatiskt. Och då börjar jag kyssa dem, säger Trump och tillägger att man kommer undan med det när man är en stjärna. Då kan man göra vad som helst.
– Ta dem mellan benen, man kan göra allting, säger han.

Och detta är en man som folk tycker är lämplig att styra USA?! Hur ska han kunna ha koll på hela USA när han uppenbarligen inte ens kan kontrollera sug själv?
Personligen tycker jag att han bör fråntas all slags makt han har. Usch. Vidriga människa.

Och en sak jag undrar över och som jag inte för mitt liv kan komma underfund med är varför så många hatar Hillary Clinton? Vill någon berätta det för mig?
Och i vilket fall, den största frågan av alla måste ju ändå vara hur man kan, även om man ogillar Hillary, kan tycka att Trump är bättre lämpad som president? De flesta är väl bättre lämpad än vad han är. Eller?Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *