ALLA feminister!!!ALLA feminister tycker si, alla feminister gör så. Alla feminister är manshatare, alla feminister tycker att de är bättre än män.

Det är väldigt många saker som “alla feminister” gör, som jag själv som är feminist inte gör. Men om jag säger att jag inte alls hatar män så kommer det alltid någon som måste berätta för mig att det gör jag visst. Annars är jag minsan ingen riktig feminist, för det gör ALLA feminister! “Och det vet du bättre än jag? Du som inte är feminist och jag som är det?” Brukar jag svara. Och då brukar jag få tillbaka något i stil med “Det verkar som det. Gå och läs på lite!”

Ni vet Hanna Lindholms tweet som jag skrev om i mitt förra inlägg? Den iallafall, diskuterade jag med en riktigt inkompetent idiot under Nyheter24s artikel på Facebook. Så här såg det ut: (Röd- jag, gul- han jag diskuterade med, grön- annan hatisk man, svart, blå, brun – människor som faktiskt vet vad de skriver)

   

                

Vad ska man säga? Suck. “Alltså är feminister inte för jämställdhet utan för kvinnors jämställdhet. Är en viss skillnad ;)” . Jaha, för KVINNORS jämställdhet. Mot vad, om jag får fråga? Vad är det för skillnad på jämställdhet och kvinnors jämställdhet? Jag tror helt ärligt denna personen inte helt har greppat vad ordet jämställdhet innebär..!

De flesta verkar tycka att eftersom det oftast är kvinnans problem som diskuteras så är vi automatiskt mot män. Men om det är kvinnans situation som är den sämre så är det väl också den som måste förbättras om det nånsin ska kunna bli jämställt? Eller? Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *