Feminist vs nationalistHanna Lindholm som är ordförande  för SDU postade igår en bild på sin Twitter. På bilden jämför hon Lady Dahmer och sig själv, det är en bild på vardera och texten “feminist vs nationalist”.

  
Jaha, vad vill Hanna Lindblad då få ut av detta? Jo, hon vill förstås visa för alla att det är så här verkligheten ser ut. Nationalistiska kvinnor är vackra och söta medans feminister är orakade och vulgära. Lady Dahmer har själv sagt att bilden som Hanna valde var en bild där hon såg vulgär ut, vilket säkert var menat när bilden togs, men i det här sammanhanget verkade det på Hanna som att det enbart gick att hitta bilder som denna på Lady Dahmer. Herregud, hon har normala bilder!  Varför valdes inte en sådan? För då hade feminister inte framställts på det önskade sättet, de hade ju verkat helt normala (Gud förbjude) och då hade bilden inte haft någon direkt effekt.
För uppenbarligen ville ju Hanna inte belysa skillnaderna på feminismen och nationalismen utan bara de rent ytliga skillnaderna på de respektive ideologiernas utövare. För vad vill män helst ha? En söt liten nationalist som funkar alldeles utmärkt att ha som prydnad och visa upp och som aldrig kommer vara jobbig och ifrågasätta och prata om rättigheter och sådant? Eller en asjobbig orakad feminist som bara ifrågasätter sina rättigheter och skyldigheter hela tiden, som därför inte går att ha som prydnad då hon envisas med att hela tiden ha åsikter om viktiga saker? 
Seriöst Hanna Lindholm, ditt sätt att döma någon efter utseende äcklar mig. Nu får du väl för fasen skärpa dig! Och alla ni som kommer dit till kommentarsfälten och har dessa dumma kommentarer…
   

   

… Skärp er ni med! Har ni ingen värdighet eller medmänsklighet? Ni skämmer ju ut er själva. Och sluta skriva att Hanna inte alls menade något mot Lady Dahmers utseende, för det vet vi alla att hon visst gjorde? Vad var det annars hon menade?    
Här har jag till sist en egenkomponerad liten bild på mig (feminist) och en bild som vi alla säkert känner igen på Kent Ekeroth, Erik Almqvist och Christian Westling (nationalister).
Jag vet inte vad ni tycker, men om man jämför de här bilderna med Hannas så framställs inte parterna på riktigt samma sätt.
  


Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *