Bingo RimérHAR NÅGON LYSSNAT PÅ RELATIONSPODDEN MED KATRIN OCH BINGO?
Jag gör det iallafall i detta nu. FOR REAL ALLTSÅ, VAD ÄR BINGO FÖR MÄNNISKA?
Bland annat så pratar de om ifall man gillar samma person som ens kompis och Katrin berättar att hon en gång blev ihop med en kille som hennes vän var kär i och sagda vän hade varit okej med det och inte tagit illa upp eller blivit arg. Varpå Bingo undrar

“jamen, vad var det för tjej då? Var hon en sån här knubbig med tandställning och massa finnar eller?”

Precis som att hon då inte skulle ha väntat sig att ha en chans på den här kille? Ba, VAD TÄNKER DU MED BINGO? DU HAR FÖR FAN EGNA BARN?! Hur skulle du tycka om nån sa så om dom?

Sedan fick de in en fråga får en kvinna, hon skrev att hennes sambo skulle iväg på en affärsresa utomlands och hon hade sett att han hade googlat på escorttjejer och thaimassage i det området han skulle till och hon undrade om hon borde vara orolig över detta och om det var något hon bör ta upp.

“Man måste ju få googla och kolla!…Hon måste respektera att han är nyfiken!…Min dom är att hon ska sluta lägga sig i hans privata sfär, asså det där har inte hon med att göra. Vad han googlar eller porrsurfar eller gör, det är ingenting som nån näbbgädda till fru ska hålla på och härja runt om utan det ska hon liksom bara respektera. Det här är intrång i hans privata sfär!”.

Katrin föreslog att kvinnan skulle anlita en privatdetektiv. Bingo tyckte att

“hon ska fokusera på vad som är viktigt i relationen! Typ om han är en bra pappa.”

Så så är det värt att stanna i ett dåligt förhållande tycker han?
Alltså han hamnar ju lätt på min lista över män som jag inte kan med. FY FAN.
Och detta var bara 20 min in i första avsnittet. Är för arg för att lyssna mer nu.Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *