Dans både fredag och lördagI fredags var det Casanovas som spelade i Hallunda och det blev en ny egen-sydd klänning även den här veckan! Det var fantastiskt roligt, jag har nog aldrig dansat så mycket! Men herregud, vad varmt det var, nu när det börjar bli varmt ute så gör det ju ingen skillnad om dörrarna är öppna!
Det var väl förresten den näst sista fredags-dansen i Hallunda för den här säsongen, tror jag? Sedan börjar utomhus-danserna!

20130421-171609.jpg
Igår var det bugg & foxtrot-kväll hos 2dance där jag stod för fikat och satt i kassan så det blev ju tyvärr inte så mycket dans för min del… Men det heter ju “socialdans” så lite social ska man väl vara också, det var det ingen brist på för min del!

20130421-171722.jpg
Just det! Igårkväll spelades en låt med en melodi som verkligen satte sig men jag kunde varken komma ihåg vad den hette eller hur texten gick, så hela dagen idag har jag suttit på spotify och letat efter den. Jag hittade den! Making Your Mind Up – Casanovas
<a href="https://https://open.spotify.com/track/2Yh7UZjmSGn1GjLD9Ig15S“>https://open.spotify.com/track/2Yh7UZjmSGn1GjLD9Ig15SKommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *