Tack för den!Om man är ute och dansar och dansar med någon som kanske inte är världens bästa dansare så påpekar man väl inte det? Det tycker inte jag, åtminstone inte på ett drygt eller otrevligt sätt! Det tyckte dock en äldre herre som jag dansade med förra fredagen var helt okej!
Jag tycker ändå att jag är ganska bra på att dansa foxtrot (jag kan ju visserligen hålla med den äldre herren om att det inte var den bästa dansen jag har dansat, men det berodde nog inte bara på mig), men ett tag in i dansen stannade han och sa att “Du har väl inte dansat så mycket foxtrot märker jag?”. Jaha? Tack för den då! Jag svarade inte så han fortsatte. “Jaa, du tar det långa steget på heeeelt fel ställe, vi provar igen”. Vi började alltså dansa igen och jag försökte dansa som han tyckte att man skulle, men efter ett tag stannade han igen och sa lite nedlåtande “Nejdu, jag får räkna så att du håller takten bättre, för det går ju inte så bra för dig.” Jaha. Återigen, tack.
Så i två danser gick han och räknade högt. Eeen-tvååå-treee-fyyyr. För att jag skulle hålla takten bättre.
Jag vill även påpeka att det inte är något som helst fel på min taktkänsla..!Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *