Date och ExpandersSommarlov och två dagars dans, det känns ju inte direkt jättekobbigt att inte behöva masa sig iväg till skolan dagen efter en danskväll!
I onsdags var det Date som spelade på Grönan och det var så mycket folk där, det var nästan omöjligt att dansa bugg! Förra gången jag dansade till dem i Hallunda fick jag inte dansa till “Mr. Tambourine man”, som enligt mig är deras absolut bästa låt, så det var mitt mål med kvällen.
Igår blev det Expanders i Hågelbyparken och det var många som trotsade det trista vädret och tog sig dit ändå. Jag hade aldrig hört Expanders tidigare och blev inte besviken. De spelade flera av mina favoritlåtar, “Seven Nights To Rock”, “A Guy Like That” och “Rock ‘N’ Roll Is King” var bara några av dem. Expanders är ett band jag vill dansa till igen!

20130614-124415.jpgKommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *