RIX FMIdag var jag på RIX FM festivalen i Kungsträdgården. Jag var där för att en kompis ville se Olly Murs men det blev ju en del andra artister också: Anton Ewald, Ulrik Munther, David Lindgren, Erik Gadd, Mando Diao. Men det var bara Olly som vi träffade och fick autografer av. Jag är ju inget stort fan av honom men jag blir ju ganska lätt lite starstruck ändå. Jag menar, vem skulle inte bli det när man går fram för att få en skiva signerad och ett foto med honom och det slutar med att man dessutom får en kram, en puss på kinden och han säger “It was nice meeting you, darling”(OBS. Han sa detta på sin oerhört charmiga Essex-dialekt!). Ja, man kan säga att jag blev lite fnittrig.
Dock var det lite synd att han under själva festivalen bara sjöng tre låtar (Army Of Two, Troublemaker, Heart Skips A Beat) när han faktiskt har kommit ända från Storbritannien.
Det var ju förresten inte världens bästa festivalväder direkt. Vädret var ju helt schitzofrent! Ena sekunden var det 25 grader och strålande sol, sedan kom värsta regnskuren och sen kom solen igen. Så höll det på och dagen avslutades med en rejäl hagelskur.”Jippi”.

20130617-001112.jpgKommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *