Grönan, Hågelby, SkansenI tre dagar har jag dansat. I onsdags var det Voize på Grönan, de har jag aldrig hört förut men de var bra (de inlädde kvällen med ett rock’n’roll-medley, redan där tyckte jag att de var bra!). Jag har definitivt aldrig dansat så mycket som då, jag stod bara över en låt på hela kvällen!
I torsdags spelade Barbados i Hågelby, det var andra gången den här sommaren som jag dansade till dem, första gången var förra veckan på Grönan. Jag tycker att de är ganska bra, de flesta av deras låtar går bra att dansa både bugg och foxtrot till, det gillar jag!
Igår var det Skansen, det är så mysigt där. Dansbanan är så fin, även om den kanske skulle behöva rustas upp lite! Där var det iallafall Voyage som spelade, liksom Voize var det första gången jag hörde dem och de var ju bra. Jag fick dansa mycket den kvällen också!
Det är min favoritsak med sommaren: att man kan dansa så mycket!Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *