“inte tillräckligt tydlig”Hello alla glada!
Har ni det bra? Ja, det är helg så fullt så dåligt kan ni ju inte ha det. Men nu ska jag berätta en liten grej som hände igår.

Jag och min kompis hade bestämt oss för att vi skulle gå ut, det var ju fredag, såklart värt att fira. Så vi gick till Colosseum vid Tele2arena i Globen. Och som ni alla vet så är det ju som tjej inte särskilt ovanligt att bli till exempel tafsad på eller liknande när man är ute, men den här gången blev jag fan riktigt förbannad.
Vi stod och dansade och så kom det fram några killar och en av dem började dansa med mig och tafsa på mig varav jag tar bort hans händer från mig sen tar min kompis tag i mig och byter plats med mig. Han går efter och ställer sig vid mig igen och fortsätter och hon tar bort hans händer och han fort sätter och jag tar bort hans händer. Han ger sig inte, så vi går och ställer oss och dansar på ett annat ställe på dansgolvet. Och han följer efter. Och han fortsätter. Efter att vi har hållit på såhär ett tag och tagit bort hans händer och flyttat på oss så kommer hans kompis fram och säger till mig att “om du inte intresserad så kan du ju försöka visa det på något sätt”. Man ba “jaha okej, så att ta bort hans händer från mig och gå därifrån är inte ett tydligt sätt att visa mitt obefintliga intresse på?”
Också känner jag då även att eftersom att hans kompis uppenbarligen såg att jag inte var intresserad så visade jag väl det på ett relativt tydligt sätt? Right?
Känner rent spontant att det inte är mitt fel att den här idioten är så dum huvudet att han inte fattar de mest obvious hintarna i världshistorien.
Det inte mitt jobb att hinta så tydligt som möjligt så att han ska fatta att jag inte vill. Om han kommer och ska tafsa på mig så är det hans ansvar att vara säker på att jag är okej med det, jag ska inte behöva oroa mig för att jag inte är tillräckligt tydlig.Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *