#inteerkvinna 

I lördags anordnades en invandringskritisk demonstration i Stockholm som kallade sig ”Folkets demonstration”, en demonstration som samlade invandrarkritiker och högerextrema.
Men det är fredagens flygblad som har fått ett stort antal kvinnor att ta avstånd ifrån att bli hopbuntade till en grupp som inte själva kan föra sin talan.
I flygbladet förklarades anonymt att gruppen bakom det själv skulle ”dela ut straffen de förtjänar”. ”De” var de nordafrikanska gatubarnen och tilltaget har försvarats i sociala medier av män som hävda att syftet var att ”skydda svenska kvinnor”, vilket också framgick av flygbladet.

Det här utdraget från DNs artikel som publicerades häromdagen får en ju att knappt tro sina ögon. Tydligen tycker svenska män att de har någon slags rättighet att gå och spöa upp alla som inte bör vara här, eller som enligt deras mening är farlig. Och tydligen är det oss som dom skyddar genom den här ytterst vidriga och vedervärdiga handlingen.
Snacka om att det lämpar sig att beskriva det som det ultimata exemplet på rasistfeminism, som jag skrev om i mitt förra inlägg. Män som helt plötsligt börjar försvara kvinnors rättigheter enbart för att de då tror att de på ett accepterat sätt kan få utlopp för sina rasistiska åsikter. Och detta för att ni anser er skydda oss (etniskt) svenska kvinnor.
Jag vill inte vara eran ursäkt till att få misshandla oskyldiga människor.
Varken jag eller någon annan kvinna jag vet har bett er att beskydda oss och om ni nu prompt vill göra det så kan ni ju göra det där det faktiskt gör lite nytta, typ när ni ser att någon blir tafsad på eller när någon får oönskade sexuella kommentarer slängda i ansiktet.
Men jag tvivlar på att ni kommer att hjälpa mig med ovanstående då det ju ofta är vita män som står för de handlingarna och då är det ju “inte så farligt” för “lite får man väl tåla”.

Angående händelserna i Köln, Kalmar och på We Are Stockholm vill jag påpeka att det inte är något nytt att tjejer utsätts för sexuella övergrepp. Tyvärr, det händer väldigt ofta. Men nu när det inte var svenska män är ända gångerna det var värt att reagera.
Eller?

Låt bli att använda mig för att rättfärdiga era rasistiska handlingar. Jag är #inteerkvinna .Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *