TrumpDonald Trump har på riktigt varit president i typ vaddå, en vecka? Och allt han gjort under den korta tiden har varit korkat. En hade ju tänkt att han kanske skulle försöka att inte vara så fruktansvärt extrem under den första tiden, men icke.

“Flikarna om klimatförändringar och rättigheter för HBTQ-personer försvann från Vita husets hemsida – bara någon timme efter att Trump svors in som president.
I stället avfärdas Obamas klimatplan som skadlig och onödig.”

Jaha. Klimatförändringarna ska tydligen sluta satsas på då de, enligt Trump, är en bluff. HUR? Vi ser förändringarna i klimatet. Hur är det en bluff? Smälter inte glaciärer? Får vi inte ett allt varmare klimat? Va?
Han har även tagit bort den delen på vita husets hemsida där det stod att läsa om hbtq-rättigheter. Det var ju inte så oväntat. Jag blir så upprörd. HUR MYCKET BAKOT I TIDEN SKA VI GÅ? Det är 2017, herregud!

Och detta.

“I moved on her like a bitch, but I couldn’t get there, and she was married. Then all of a sudden I see her, she’s now got the big phony tits and everything.”

“I’m automatically attracted to beautiful [women]—I just start kissing them. It’s like a magnet. Just kiss. I don’t even wait. And when you’re a star they let you do it. You can do anything … Grab them by the pussy. You can do anything.”

Jag kräks. Är ni nöjda, ni som röstade fram detta? Detta är alltså ett uttalande från mannen som numera styr världens största demokrati, en av världens mäktigaste människor. Känns ju tryggt. Hur fick han ens ställa upp i valet? Det finns många många fler liknande citat av den mannen, dessa är inte de enda. Jag äcklas så mycket.

Och han bygger en jävla MUR mot Mexico? VA? Som Mexico själva tydligen ska betala för, för det har han bestämt.

Alltså, han är ju uppenbart psykiskt instabil? Nej, alltså inte ironiskt eller så. Jag är 100% seriös. Jag säger inte att det är fel att vara det. Bara att någon med sånna problem av den graden han verkar ha kanske inte är rätt person att styra USA?
Antingen lider han av ovanstående eller så har han bara en sjukt snedvriden världsbild och skrämmande låg analytisk förmåga? Kan inte säga vilken. Men en sak är iallafall säker; att vilken det än är av de två så är han inte lämplig för sin post.Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *