Sannex, Blender, SannexNu var det ett bra tag sedan det senaste inlägget, men jag har varit upptagen med att vara på semester!
Den här veckan har jag varit på tre danser och alla var jättebra!
I torsdags var det Sannex i Hågelbyparken, med Hågelbys publikrekord på 760-nånting dansande människor var det oerhört trångt på golvet men jag fick dansa en väldig massa bra danser!
Dagen efter var det premiär för mig på Liljekonvaljholmen i Uppsala där Blender spelade. Det var förvånansvärt lite folk där med tanke på att det var just Blender som var där men så ligger det ju i och för sig lite avsides om man jämför med Skansen och Grönan. I vilket fall så var blev det många danser med nya människor och jag vill gärna åka dit igen. Dessutom var det ju så fint där, så extremt mysigt!
Igår var det dags för Sannex igen, den här gången på Skansen. Det var även där förvånansvärt lite folk där med tanke på vilket band det var, men de flesta nöjde sig kanske med att dansa till Sannex i torsdags. Det är ju skönt när det inte är fullt på dansbanan så att man får lite plats att röra sig på, det är bara synd att det väldigt sällan är så…

20130818-170007.jpgKommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *