Tänkte börja blogga igen!

Jag bloggade ju här en del förra våren/sommaren, men efter ett tag flöt det bara ut i sanden och blev mer och mer sällan.
I somras började jag läsa en hel del bloggar själv, om vintage, bakning men också många som handlar mycket om feminism och tankar kring detta. Det fick mig, som redan var intresserad av jämställdhetsfrågor att börja fundera och sätta mig in mer och mer i detta och till slut kände jag att; nej, jag skulle faktiskt skaffa en blogg! Men så dök det upp i mitt minne att jag ju faktiskt redan hade en. Så jag tänkte att istället för att börja om så kunde jag ju helt enkelt ta upp bloggandet på min gamla blogg istället (dessutom är jag fortfarande sjukt nöjd med namnet på den!), det jag har tänkt nu är alltså att jag ska fortsätta skriva om sådant som bloggen från första början var avsedd för, vintage och bakning, men nu kommer det även att bli en hel del feminism.
Nu gäller det bara att komma på vad nästa inlägg ska handla om, jag har så mycket som jag vill skriva nu direkt!

Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *