Grönan, som vanligt!Varför är det inte dans varje kväll? Om det var det så skulle jag dansa jämt!
Igår spelade Wizex på Grönan, det var fint väder och det var inte överdrivet många där. Det var alltså en bra kväll, även fast jag tycker att Wizex kanske är lite väl “dansbands-aktigt” för min smak.
På ett sätt tycker jag att det är lite dumt att ha Grönan-dansen på torsdagar, det är ju fredag dagen efter så man måste upp tidigt, och det är ju lite jobbigt om man inte kom hem förrns kanske halv tolv. Men samtidigt har jag lättare att gå upp på fredagen för jag är fortfarande glad och lite hyperakriv sedan kvällen innan! Så om jag tänker så så är nog torsdagar en väldigt bra dag för dans.
Nej, som sagt, det skulle vara dans varje kväll!Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *